Tillbaka ifrån sommaren!

Oj märkte att jag inte har skrivit här sedan Maj :D.. Det betyder att snart hela sommarn har gått sedan jag skrev.. ;).. Så det har hänt en hel del sen senast..

För att sammanfatta det hela så blev jag klar med mina studier på högskolan. Därefter har jag spanat efter lite jobb här och där och njutit av sommaren. Nu efter alla semestrar så hoppas jag att få ett riktigt nice jobb inom kort.. Riktigt laddad!

Jag har dansat bugg tillsammans med min partner Sanna Rödström sedan Maj och det går framåt med stormsteg! :).. Har tvärr vart sjuk de senaste 2 veckor så det senaste har det varit lite segt men nu är jag igång igen!..

Min sjukdom drabbade också mitt gymmande som jag tränat nu sedan Juni.. Mitt kort tar slut nu efter Augusti så får se vart jag fortsätter träningen framöver.

Annars bor jag hos farsan i väntar på jobb så jag kan skaffa mig en fin bostad någonstans.. Min lägenhet i Borås hyr jag fortfarande ut i andrahand men funderar på att sälja den inom kort.

Detta får väl duga som uppdatering än så länge :).. Jag orkar nog inte uppdatera denna bloggen varje dag utan mer när jag har något vettigt att säga eller kul att visa.. Förra måndagen fick jag min lilla älskling till Iphone 4 mobil som jag har suttit och pillat med en hel del sen dess!.. Mer info om den framöver ;).. Det samma gäller min musik som jag har filat på under sommarn.. Love it!

Nu ska jag natta!.. Upp och måla huset imon!.. Nattinatti

DPKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback