Buggkväll!

Yes ikväll va det buggdans på Liseberg. Idag har jag bara målat huset och gymmat, snart klar med målningen nu!.. Här har vi min lilla buggpartner Sanna :)


Igårkväll va det sista kvällen för kulturkalaset i Göteborg så jag besökte Rix Fm vid Storan i stan där jag träffa några polare för att kolla lite på alla som uppträdde.. Vi skådade Darin, EMD, Ola, Erik Grönwall m.m... kulkul..


Nu ska jag äta lite av min korv och stroganoff jag har sparat och kolla på någon mysig film innan läggdags!.. Peace!

Fullspäckad dag!

Började dagen med en låååång sovmorgon med att "råka" stänga av alarmet... Därefter begav till stan för att klättra med Caroline!


Därefter blev det lite plask i plaskdammen!.. Sommarkänsla!
Sedan avslutades kvällen med skål på Packhuskajen! wohoo

Ni som märkte något annorlunda så klippte jag mig faktiskt på förfesten ;).. Kanske kommer för och efter bilder på detta inom kort.. vem vet :*

Hört att folk gillar bilder om det är någon som undrar. ;)


Iphone 4!


Jag tog precis kort på denna slängpuss med min nya fina Iphone 4! :D

Är helt förälskad asså!.. Den släpptes i Sverige på fredagen 30 Juli kl. 00:00 då jag satt i telefonkö i 4 timmar för att få beställa den. På måndagen fick jag hem den och sen dess har jag typ pillat konstant med den ;).. Rätt komiskt ändå att min bror beställde telefonen lite innan mig genom internet samma natt men har fortfarande inte fått den.. (haha)..

För er som är intresserade av att läsa lite om mobilen kan ni vände er till denna sida:
http://www.apple.com/se/iphone/specs.htmlHelt otroligt telefon asså!.. Den lever verkligen upp till mer än vad jag någonsin kunnat förvänta mig. Inga problem what so ever och den chockar mig fortfarande dagligen.. Alla mina drömmar på vad en telefon kan innehålla är nu uppfyllda :).. <3

Och jag höll på att glömma berätta att jag har plastat in hela mobilen i sånt plastskydd + att jag nu har monterat på en svart Apple Iphone 4 bumper! :).. Så min mobilen ser nu ut som på filmen här nedan; Älskar denna kombination :)..Tillbaka ifrån sommaren!

Oj märkte att jag inte har skrivit här sedan Maj :D.. Det betyder att snart hela sommarn har gått sedan jag skrev.. ;).. Så det har hänt en hel del sen senast..

För att sammanfatta det hela så blev jag klar med mina studier på högskolan. Därefter har jag spanat efter lite jobb här och där och njutit av sommaren. Nu efter alla semestrar så hoppas jag att få ett riktigt nice jobb inom kort.. Riktigt laddad!

Jag har dansat bugg tillsammans med min partner Sanna Rödström sedan Maj och det går framåt med stormsteg! :).. Har tvärr vart sjuk de senaste 2 veckor så det senaste har det varit lite segt men nu är jag igång igen!..

Min sjukdom drabbade också mitt gymmande som jag tränat nu sedan Juni.. Mitt kort tar slut nu efter Augusti så får se vart jag fortsätter träningen framöver.

Annars bor jag hos farsan i väntar på jobb så jag kan skaffa mig en fin bostad någonstans.. Min lägenhet i Borås hyr jag fortfarande ut i andrahand men funderar på att sälja den inom kort.

Detta får väl duga som uppdatering än så länge :).. Jag orkar nog inte uppdatera denna bloggen varje dag utan mer när jag har något vettigt att säga eller kul att visa.. Förra måndagen fick jag min lilla älskling till Iphone 4 mobil som jag har suttit och pillat med en hel del sen dess!.. Mer info om den framöver ;).. Det samma gäller min musik som jag har filat på under sommarn.. Love it!

Nu ska jag natta!.. Upp och måla huset imon!.. Nattinatti

DP